Omtale

TLT Ly Tunnel 2


TLT Ly Tunnel 2
Er det vigtigere for dig, at et Telt har lækre detaljer og er rart at opholde sig i, end at det er ultralet, så tag et kig på tunnelteltet her til to fra TLT.

Der er dejlig adgang til teltet med en stor apsis med dør på hver side, og hele apsis kan rulles helt tilbage, så man kan nyde panoramaudsigt inde fra teltet – og skabe masser af ventilation, hvis vejret giver én behov for det.

I det hele taget har teltet glimrende ventilation, og da du kan slå teltet op såvel samlet som med yderteltet først, behøver du ikke frygte et vådt indertelt, hvis det regner.

Delene kan samtidig pakkes sammen hver for sig, så det er nemt at dele vægten i rygsækken mellem sig, hvis man er to på tur.

Bardunerne er dobbelte og med to strammere, så det er nemt og hurtigt at spænde teltet flot op. Pløkstropperne har desuden et par smarte detaljer i form af et effektivt metalspænde, der holder stroppen på plads og en metalring til pløkken. Inderteltet har myggenet i døren, lomme til døren, lommer til opbevaring og en tøjsnor i loftet.

Oversejlet er i AquaShield SI™ - ripstop-nylon med 3-lagssilikone, som holder dugen vandtæt i årevis og samtidig beskytter den mod UV-stråling, som er hård kost for en teltdug. Det er et af verdens stærkeste teltstoffer med et vandsøjletryk på 3.000 mm.

Vægt: 2,75 kilo.

3.299 kr. / www.tlt-equipment.com

Køb teltet i Eventyrport
Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på TLT Ly Tunnel 2
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på TLT Ly Tunnel 2 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 1. april 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Læst af: 6119