Omtale

Viking Cerra Hike Low GTX Men

robust, vandtæt og åndbar herre-vandresko


Viking Cerra Hike Low GTX Men

Viking Cerra Hike Low GTX Men er en robust, vandtæt og åndbar herre-vandresko, der er designet til at give stabilitet og støtte på de lange vandreture på nogenlunde jævne stier – også på turen over flere dage med udstyr i rygsækken, som dog ikke bør være alt for tung.

Overdelen består af læder og tekstil. Der er en vandtæt og åndbar Gore-Tex-membran, og inderfor samt snørebånd består af henholdsvis 39 % og 100 % genanvendt materiale. Indersålen kan tages ud, den stødabsorberende EVA-mellemsål returnerer energi for hvert skridt, og ydersålen giver et godt greb på mange underlag.

Viking yder 100 % tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du fra købsdagen i Eventyrsport har 30 dage til at teste skoene – også ude på stierne. Er skoene ikke de helt rigtige for dig, kan du inden for de 30 dage returnere skoene og mod forevisning af kvittering få pengene tilbage.

Pris 1.399 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Viking Cerra Hike Low GTX Men
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Viking Cerra Hike Low GTX Men ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 29. april 2023
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 1176