Du er her:

Omtale

Adidas Terrex Agravic Down Jacket - Outdoor Gold Award


Juryens udtalelse: Måden, dunkamrene er opbygget på, er nok til en Gold Award. Opbygningen af dunkamrene eliminerer kuldebroer, og sammen med mange andre fine detaljer, som bevægelsesfrihed og et godt snit, skaber det et utrolig let og varmt produkt. Derudover har alle materialer bluesign® og dunene er RDS-certificeret.

Opdag Verdens vurdering: Imponerende at Adidas laver sådan noget. Gode detaljer som tæt lukning om hals, selvom jakken ikke er helt lynet til. Vindfor ved hænderne, stretch under armene og mange andre detaljer gør dette til er seriøst bud på et godt dunprodukt til friluftsliv.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Adidas Terrex Agravic Down Jacket - Outdoor Gold Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Adidas Terrex Agravic Down Jacket - Outdoor Gold Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 6. oktober 2015
Senest opdateret den 18. maj 2021
Log ind