Omtale

ARC’TERYX: BORA BACKPACK - Winner


ARC’TERYX: BORA BACKPACK - Winner

Design, materialevalg, håndværk, tilføjet værdi

Den her ekstremt robuste rygsæk fra Arc’teryx er sin helt egen på mange måder. Bora Backpacks roterende hoftebælte og justerbare ryglængde giver fuld frihed og bevægelsesfrihed.

Rygsækken er lavet til at kunne tage noget vægt og til at blive brugt, hvor omgivelserne kræver noget af udstyret. Rygsækken er hovedsageligt lavet i kraftig og vandtæt nylon i et enkelt, gennemført design.

Juryen udtaler: ”Vi mener, at Arc’teryx har lavet et glimrende stykke arbejde – såvel designet som detaljerne er fortrinlige.”

Igen i år har Opdag Verden været på Outdoor Messe i Friedrichschafen for at se efter nye produkter og fedt grej. Det er verdens største messe for indkøbere og presse indenfor friluftsverden, og her bliver der vist produkter, som kommer på markedet året efter – altså i foråret og sommeren 2017.

En ting er sikkert: Det går godt for outdoorbranchen. De mange mærker og produkter kæmper om at være de bedste, hvad end det er for unikke detaljer, at det er ekstremt let, eller det er nytænkende bæredygtigt.

Der er alle typer produkter på messen, og mindre mærker kan også gøre sig bemærkede, selvom 12 kæmpe messehaller er fyldt. I år har fokus især været lette produkter, miljø samt kampen om rygsækkemarkedet.

Hvert år uddeles der Outdoor Awards til udvalgte produkter, der gør sig særligt bemærkede. I år blev der uddelt 37 awards. Vi beskriver de otte gulvindere samt et udvalg af nogle af de andre awardvindere.

Vinderne er nyskabende og anderledes produkter, mens guldvinderne er udvalgte produkter, der er særligt nytænkende eller unikke. En enkelt Start Up Award gives til et mindre firma med en god idé, som fortjener omtale og anerkendelse.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på ARC’TERYX: BORA BACKPACK - Winner
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på ARC’TERYX: BORA BACKPACK - Winner ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 10. oktober 2016
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4815