Omtale

Asivik, X-30


Asivik, X-30

En gammel klassiker fra 1990’erne bliver vækket til live igen, og det er nu igen muligt at få fat på X-serien fra Asivik. X-30 er den største af rygsækkene i serien. Den er udstyret med detaljer, så du kan bruge den til alt fra lettere vandring over løb til i hverdagen.

Rygsækken er udstyret med bredde hoftespænder, et ventilerende bæresystem og direkte adgang igennem en lynlås, så den også er ideel til hverdagsbrug. Det kommer også til syne i form af den indbyggede laptop-lomme til beskyttelse af computeren. Til mere teknisk brug har rygsækken elastiske sidelommer, elastisklomme på fronten samt plads til drikkesystem. Traditionelle kompressionsremme er erstattet af tynde snore, der kan tages af, hvis man ikke gider bruge dem. Det er med til at give rygsækken sit helt eget look.


599 kr. / www.spejdersport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Asivik, X-30
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Asivik, X-30 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 23. marts 2016
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 7030