Omtale

Biolite Sitelight Duo

Ultralet hyggebelysning


Biolite Sitelight Duo

Det er nogle gange de helt små ting, som hverken koster, fylder eller vejer det store, der kan være med til at hæve lejroplevelsen og gøre den til noget særligt. Det er den kategori, de her to superlette og kompakte lamper i en snor, ligger i.

Biolite Sitelight Duo er perfekt at hænge op i lejren, teltet, shelteret eller træerne, så du får lidt dejligt lys oven fra. Det ser desuden superhyggeligt ud. Man slutter lamperne til en strømkilde med USB-udgang, som oftest en powerbank, og så udsender hver lille lampe ellers et behageligt lys på 150 lumen, der lyser op i en radius på cirka 3 meter.

Vil du have et blødere skær, kan lyset dæmpes.

En virkelig smart detalje er, at man kan sætte op til fire Biolite Sitelight Duo sammen, så de tilsammen danner én lang kæde – perfekt til den større lejr. Ledningen til ophæng er på tre meter.

Sættet fylder meget lidt og vejer blot 51 gram // 299 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Biolite Sitelight Duo
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Biolite Sitelight Duo ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 3889