Omtale

Black Diamond Spot 350

God til det hele – også i regnen


Black Diamond Spot 350

Den alsidige Pandelampe her er lavet i en vandtæt konstruktion, og når man kombinerer det med den lave vægt, de mange lysindstillinger og en rækkevidde på op til 85 meter, har man en Pandelampe, der kan bruges på virkelig mange forskellige typer af ture. 

Pandelampen har en IPX8 vandtæthedsklassificering, og det betyder, at den i teorien kan bruges i en dybde af 1,1 meter i op til 30 minutter. Hvorfor man skulle gøre det, er svært at sige, men det betyder, at man kan være fuldstændig tryg ved at bruge den, når regnen står ned. Skulle man tabe den i vandet, så er det heller ikke noget problem.

Spot 350 har en batterilevetid på op til 200 timer på den laveste indstilling, og der er en række forskellige indstillinger: lysdæmpning, kort og langt lys, dæmpet lys, blink/stroboskop-funktion og ’night vision’-funktion med rødt lys, så du skåner synet, når du bruger pandelampen om natten. Det kan tændes direkte, så du ikke behøver først at bruge det hvide lys.

Black Diamond Spot 350 bruger tre AAA-batterier, og der er lås på den, så den ikke ligger og lyser i rygsækken.

Vægt: 86 gram // 349 kr.

Køb pandelampen i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Black Diamond Spot 350
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Black Diamond Spot 350 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 29. oktober 2023
Læst af: 4578