Omtale

ECCO Exohike Mid HM


ECCO Exohike Mid HM

Ecco har tidligere vist, at de noget nær kan trylle med læder, og det er da heller ikke hvilken som helst støvle i yaklæder, der er tale om her.

Ud over at være åndbar og stærkt vandafvisende har Exohike Mid HM nemlig en overdel i yak-læder, der er garvet via en banebrydende garvnings-proces, som er mere bæredygtig end traditionel garvning.

Ved den nye metode, der kaldes DriTan™, presser man ved højt tryk fugt ud af råhuderne og bruger fugten i garvningen – uden at tilsætte vand overhovedet.

Det sparer store mængder vand og nedsætter både forbruget af kemikalier og produktionen af spildevand.

Og så opnår læder garvet på denne måde vel at mærke samme kvalitet som traditionelt garvet læder.

Skindet er behandlet med den stærkt vandafvisende og holdbare Ecco HYDROMAX®-teknologi, der gør det så godt som vandtæt og holder det blødt, smidigt og åndbart.

Behandlingen kan ikke slides væk, da den er garvet ind i skindet. Overdelen har en polstring ved anklen, som bidrager til komforten, og støvlens hælkappe støtter og beskytter.

Mellemsålen er i et PU-materiale, som er let, ekstra stødabsorberende samt affjedrende, og yderst sidder der en groft mønstret MICHELIN-gummisål, der giver stabilitet og et godt greb.

Støvlen fås til både kvinder og mænd.

1.599 kr. / www.eventyrsport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Ecco Exohike Mid HM
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Ecco Exohike Mid HM ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 29. marts 2021
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 4775