Omtale

Feuerhand Storm Lantern

20 timers lanterne-lys


Feuerhand Storm Lantern

Vil du skabe lidt ekstra hygge i shelteret, lejren eller blot i haven derhjemme, så er du godt på vej med lanternen her. Feuerhand Storm Lantern No. 276 er lavet i galvaniseret stål, så den kan holde til at stå ude, selv når vejret ikke arter sig, uden at den ruster eller tager skade. Der er plads til 340 ml petroleum, og fylder man lampen op, brænder det behagelige, hyggelige lys i omtrent 20 timer.

Vægen og flammen er gemt bag det robuste, varmeresistente Schott Suprax-glas, og i det hele taget tør man stole på, at lanternen holder til lidt af hvert; tyske Feuerhand har mere end 100 års erfaring med produktion af blandt andet stormlygter og er garant for en gennemprøvet og pålidelig Lygte.

Stormlygten måler 15 x 26,5 x 13,5 cm og vejer 530 gram // Pris fra 199 kr. 

Køb lampen i Friluftsland eller Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Feuerhand Storm Lantern
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Feuerhand Storm Lantern ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 2938