Omtale

Fjällräven Abisko Trial Shirt LS

Afslappet og funktionel


Fjällräven Abisko Trial Shirt LS

Mangler du en Skjorte, der kan bruges til alle mulige aktiviteter i det fri (men også sagtens kan gå i dagligdagen), så kast et blik på den her langærmede sag. Skjorten er lavet i Fjällrävens eget G-1000 Air Stretch, som giver en luftig følelse og masser af bevægelsesfrihed. Det er desuden muligt at åbne til ventilation på ryggen, hvis man bliver lidt for varm og har brug for lidt udluftning. Der er to brystlommer til småsagerne; den ene har plads til mobilen, og den anden har en ekstra, gemt lynlåslomme inden i. Der er knapper på ærmeslutningerne, og kraven kan slås op, så den beskytter nakken mod solens stråler på de helt hede dage.

1.299 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Abisko Trial Shirt LS
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Abisko Trial Shirt LS ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 19. marts 2024
Senest opdateret den 19. marts 2024
Læst af: 97
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this