Omtale

Fjällräven Bergtagen 38L

Til eventyr over trægrænsen


Fjällräven Bergtagen 38L

Fjällräven disker her op med en ny, hårdfør mountaineering-rygsæk.

Der er fokus på fleksibilitet og komfort, og rygsækken er udviklet i Fjällrävens vandtætte, stærke Bergshell-materiale, der er lavet af 100 % genanvendt nylon.

Efter flere evalueringer med Svenske Bjergguide Organisation og på baggrund af egne tests og feltture har Fjällräven udviklet den avancerede rygsæk til turene fra daggry til toppen.

Bergtagen 38L kommer i spil, når forholdene kræver en let og enkel rygsæk, hvor kun det mest nødvendige er med – en rygsæk til lange dage med vandring i højderne, hvor du har brug for dit udstyr lige ved hånden.

Rygsækken er lavet med en udvendig træramme i FSC-certificeret birk, der ligesom toplåget og hoftebæltet kan tages af. Det betyder, man kan veksle mellem mere støtte på indmarcher og en lettere rygsæk på det sidste stykke mod toppen. Smart.

2.199 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Bergtagen 38L
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Bergtagen 38L ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 10. marts 2019
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 4364