Omtale

Fjällräven Expedition Pack Down Hoodie

Miljøvenlig, let og varm


Fjällräven Expedition Pack Down Hoodie

 

Det er ofte ikke noget problem at holde varmen, når man vandrer eller står på langrendsski ud over åbne vidder, men så snart man stopper for at tage en pause, kan kulden hurtigt komme snigende.

Fjällräven har med den her bæredygtige dunjakke skabt en pausejakke, der ikke blot giver masser af varme–den er ogsåyderst komprimerbar, kan pakkes ned i sin egen lomme og fylder ikke meget i rygsækken.

Yderstoffet er lavet af 100% genanvendt nylon,og inden i jakken er der etisk producerede dun.

Skuldrene er forstærket med 100% genanvendt polyester, der fungerer somet ekstra skjold mod fugt og tryk, og hættenjusteres med en gul snor og læderflig foran og et elastisk snoretræk i ryggen.

Lynlåsen foran har indvendig stolpelukning, og såvel de to håndlommer som den indvendige lomme har lynlåse. Andre detaljer inkluderer elastiske ærmelukninger og snoretræksjutering ved nederste kant.

Alt i alt giver det en varm, let, miljøvenlig jakke til alskens ture, hvor kulden skal holdes på afstand.

Jakken vejer 490 gram.

2.499 kr. / www.fjallraven.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Expedition Pack Down Hoodie
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Expedition Pack Down Hoodie ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 27. november 2020
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 3996