Du er her:

Produktomtale

Fjällräven Keb 52Vi er vante til, at Fjällrävens produkter oser af kvalitet, og den bæredygtige profil, der er et gennemgående tema hos svenskerne, giver kun ekstra plusser i bogen. Keb 52 er ingen undtagelse, når det kommer til lækkert, grønt grej.

Rygsækken er en del af Fjällrävens Keb-serie, der har fokus på krævende vandreture, hvor man stadig bevarer bevægeligheden. Keb 52 er smal, så man frit kan bevæge armene. Den er lavet i G-1000 HeavyDuty Eco S, som er særdeles slidstærkt og genanvendt polyester, samt økologisk bomuld.

Bund og sider er forstærket i det vandtætte og ekstremt slidstærke Bergshell-materiale, som består af genanvendt polyester. Rammen består af FSC-certificeret birketræ, som reducerer CO2-udledninger i produktionen med 90 %.

Rygsækken har et robust bæresystem, justerbar ryglænge, fastgørelsespunkter til ski og isøkser/-stænger samt stropper til en slæde – her er virkelig tale om en helårsrygsæk til eventyr i fjeldet. Der er stor frontlomme med lynlås og inderlommer, justerbare sidelommer, indbygget regnovertræk og plads til drikkesystem. Vægt: 2260 gram.

2.399 kr. / www.fjallraven.dk

Skrevet af: Redaktionen
Den 16. september 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind