Omtale

Fjällräven Singi X-anorak

Let og vindafvisende


Fjällräven Singi X-anorak

Skal du på vintertur eller vandre, hvor termometeret bevæger sig nedad, og vinden kan være en udfordring, så kast et blik på den her nye anorak fra Fjällräven. Her er nemlig tale om en vind- og vandafvisende letvægtsjakke lavet af tætvævet bomuld, der fungerer perfekt som skallag til outdooraktiviteter om vinteren.

Stoffet er selvfølgelig velventileret, så du kan komme af med sved og fugt, når pulsen stiger, og så kan det vokses for at give ekstra beskyttelse og holdbarhed. Anorakken har hagebeskyttelse i børstet trikot, der effektivt leder fugt væk, messingknapper samt et rummeligt snit med lynlåse i siden.

Den justerbare hætte har foldbar skygge, og der er to håndlommer og en stor kængurulomme med indvendig lomme. Anorakken har en rummelig pasform, er fremstillet uden PFC og lavet til et langt liv fyldt med eventyr. Den vejer 573 gram.

3.699 kr. / www.fjallraven.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Singi X-anorak
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Singi X-anorak ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 17. november 2023
Senest opdateret den 26. oktober 2023
Læst af: 82
Log ind