Omtale

Fjällräven Ulvö Rolltop 23

Rullelukning mod regnen


Fjällräven Ulvö Rolltop 23

Det er så vigtigt at kunne stole på, at rygsækken til dagsturen, cykelturen til og fra arbejde og på rejsen kan holde selv de mest hidsige regnskyl ude. Fjällrävens stilrene Ulvö Rolltop 23 er lavet i et nyt, 100% vandtæt materiale, Bergshell, der ovenikøbet er fremstillet af genanvendt nylon.

Fedt, at der er fokus på det bæredygtige.

Bergshell sørger sammen med rullelukningen og de tapede sømme for, at dine ejendele og din bærbare, som har sin eget polstrede lomme, ligger trygt og godt, når det står ned i stænger.

Bruger du den på cyklen, er der en lille strop nederst på bagsiden, hvor du kan hænge en cykellygte. Logoet fungerer som refleks. Rygsækken rummer 23 liter og vejer 650 gram.

1.299 kr. / www.fjallraven.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Fjällräven Ulvö Rolltop 23
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Fjällräven Ulvö Rolltop 23 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 10. maj 2019
Senest opdateret den 13. juni 2023
Læst af: 4695