Omtale

Garmin InReach Explorer+


Garmin InReach Explorer+

I vildmarken er du ofte uden for rækkevidde, når det kommer til internet og mobildækning. Dog ikke med Garmins InReach Explorer+. Den har nemlig global dækning på det verdensomspændende Iridium-satellitnetværk, så du kan sende SMS-beskeder til alle mobilnumre eller e-mailadresser, uanset hvor langt ude i verdens afkroge, du befinder dig. Her er altid signal. Du kan endda lave statusopdateringer på sociale medier fra steder, hvor ingen mobiltelefon eller computer er meget bevendt.

Endnu vigtigere er det, at InReach Explorer+ har potentialet til at redde liv. Du kan nemlig sende SOS-beskeder fra vildmarken, og uanset hvor i verden, du befinder dig, vil der blive sendt hjælp ud. SOS-beskeden går nemlig videre til beredskabsløsningen GEOS, som kommunikerer din situation videre til de rette. GEOS assisterer dig samtidig undervejs, indtil hjælpen er fremme.

InReach Explorer+ indeholder DeLorme® TOPO-kort med omfattende GPS-navigation og waypoints-ruter og kan gemme ruter med intervaller på ét sekund. Enheden er altså en 2-vejs satellittelefon, der dog ikke kan ringe op, og en håndholdt GPS på samme tid.

Og så er den kompatibel med din smartphone via Earthmapp-app'en. Garmin tilbyder flere forskellige abonnementer, der er et krav for at kunne aktivere funktionerne på inReach Explorer+.

4199 kr. / www.spejdersport.dk  

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Garmin InReach Explorer+
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Garmin InReach Explorer+ ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 27. juli 2017
Senest opdateret den 13. maj 2021
Læst af: 6695