Omtale

Haglöfs Helios VX


Haglöfs Helios VX

Vi har alle brug for en god, solid og trofast dagtursrygsæk, og Haglöfs har et glimrende bud på sådan en størrelse i form af deres opdaterede klassiker, Helios, som nu har fået efternavnet VX.

Rygsækken er bygget med åbning i siden til det primære rum, har roll-top, sidelomme med vandafvisende lynlås og en volumen på 25 liter.

Der er bløde, ergonomiske skulderstropper, et termostøbt rygstykke, indvendig sikkerhedslomme og et polstret rum til den bærbare.

Helios VX er produceret af materialet VX21 X-Pac, som oprindeligt er udviklet til sejlene på skibe, der deltager i havkapsejladser, hvor hårdt vejr er hverdagskost. Vi behøver vist ikke uddybe, at det betyder, rygsækken sagtens kan klare lidt tæsk.

Nogle steder er det tekniske materiale suppleret med ægte læder for at tilføje lidt ekstra patina og et karakteristisk look.

1.400 kr. / www.haglofs.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Helios VX
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Helios VX ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 21. juli 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5110