Omtale

Haglöfs Mid Fjell Insulated Pant

Fjeldbukser med fiberfor


Haglöfs Mid Fjell Insulated Pant

Man skal som sagt hverken skue hunden på hårene eller fjeldbuksen på førstehåndsindtrykket, og det kan godt være, at Haglöfs Mid Fjell Insulated Pant på ydersiden ligner et par almindelige Outdoorbukser, men det er de ikke. De har nemlig et isolerende fiberfor, der gør dem velegnede til vintervandring både på fjeldet og under mere hjemlige himmelstrøg, når vinteren  virkelig begynder at kunne mærkes.

Bukserne er bluesign®-mærket som et bevis på, at de er produceret med fokus på sundhed og miljø, og de er konstrueret i en sandwichkonstruktion, der isolerer godt, og hurtigt slipper damp fra kroppen ud i luften. Sammen med buksernes fluorkarbonfri imprægnering mod vand og snavs giver det en yderst miljøvenlig pakkeløsning.

Bukserne har faconsyede knæ og en justeringssnøre nederst i benene. Der er to åbne håndlommer samt to lårlommer, hvoraf den ene kan lynes.

Vægt: ca. 542 gram // 1.399 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Mid Fjell Insulated Pant
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Mid Fjell Insulated Pant ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: redaktionen
Den 22. december 2021
Senest opdateret den 18. december 2021
Læst af: 3702