Omtale

Haglöfs Nordic Mimic Hoodie


Haglöfs kalder selv hættejakken her for den ultimative hybrid.

Den blander nemlig de vigtigste egenskaber fra en varm, isolerende jakke til for eksempel den kolde vandretur eller eventyret i de høje bjerge med det yderste beskyttende lag, der holder vind og regn ude.

Nordic Mimic Hoodie er fyldt med både Primaloft® Airgel og Mimic Platinum – en syntetisk isolering, der sørger for en jævn varmefordeling.

Der er et holdbart, beskyttende skallag på hætte, skuldre og brystområder, som har fået en fluorcarbonfri DWR-imprægnering.

En af jakkens store styrker er, at den yder glimrende varme, selv hvis den bliver våd. Bevægeligheden får et nøk op ad med de strækbare sidepaneler, du kan åbne brystlommen med rygsækken på, og de faconsyede ærmer har elastiske manchetter og justerbar kant, så varmen ikke siver ud.

Vægten ligger på 438 gram.

2.100 kr. / www.haglofs.com 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Nordic Mimic Hoodie
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Nordic Mimic Hoodie ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. oktober 2020
Senest opdateret den 18. maj 2021
Log ind