Omtale

Haglöfs Roc Down Hood

Varme dun – tørre i regnen


Haglöfs Roc Down Hood

Haglöfs er her på banen med en varm dunjakke, hvor der absolut ikke er grund til vandpanik og frygt for, at dunene klapper sig sammen, selvom himlen skulle åbne sig. Dun, der er blevet våde og er klappet sammen, har det jo med at miste en hel del af deres varmende egenskaber, men den alsidige hættejakke her er fyldt med dun i høj kvalitet, der er DWR-imprægnerede. Det gør dem så vandtætte, at de forbliver tørre i op til 5.000 minutters eksponering af våde forhold. Du får altså en let, varm og behagelig jakke – og den dejlige sikkerhed i, at regnen bare kan komme an.

Det er desuden en jakke, der er miljøvenligt produceret med genanvendte materialer uden fluorcarbon, og så er den Bluesign®-godkendt. Jakken er lavet i et letvægts riv- og vindmodstandsdygtigt 20D Pertex®-materiale. Der er to håndvarmerlommer og en brystlomme; alle med mikrolynlåse for at mindske volumen. Hætten er justerbar med forstærket top, og der er strækbare ærmer og kant, som giver et godt, komfortabelt fit uden at tilføje vægt.

Haglöfs Roc Down vejer 329 gram i herreversionen; 293 gram i kvindeversionen.

2.200 kr. / Til kvinder i Eventyrsport  - Til mænd i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Roc Down Hood
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Roc Down Hood ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 11. december 2021
Senest opdateret den 11. december 2021
Læst af: 18430