Omtale

Haglöfs Roc Helios 25 - Outdoor Award


Haglöfs Roc Helios 25 - Outdoor Award

Juryens udtalelse: Klatrerygsækken Roc Helios 25 vinder en pris på grund af sit enkle, rene, kloge og attraktive design. Især tilgængelighed uden at tabe ting under klatring samt den gode pasform gør designet unikt.

Opdag Verdens vurdering: Gennemførte materialer og meget overbevisende design. Virker super slidstærk og åbning af rygsækken er gennemtænkt set i forhold til, at man klatrer med den på. Dog ikke så stor anvendelsesflade til meget andet end klatrerygsæk.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Roc Helios 25 - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Roc Helios 25 - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 5. september 2015
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4635