Omtale

Haglöfs Rugged Mountain Pant Junior


Haglöfs Rugged Mountain Pant Junior

Skal ungerne med på vandreturen, eller er de blot vilde med at udforske naturen, vil de få glæde af bukserne her. Rugged Mountain Pant er syet i et meget kraftigt, slidstærkt materiale, der er strækbart, så man ikke bliver hæmmet i sine bevægelser.

På bag og knæ er der anvendt et åndbart og vandtæt materiale. Med et vandsøjletryk på 10.000 mm er der ikke tale om regnbukser, men sætter man sig på en fugtig træstub eller direkte på jorden, bliver man ikke våd. Bukserne har elastik i livet, bæltestropper, et lille øje til at hænge småting i, håndlommer, store lårlommer med lynlås og bælg samt faconsyede knæ. Bukserne er Bluesign®-mærket, så den miljømæssige side af sagen er i orden.

749 kr. / www.eventyrsport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Rugged Mountain Pant Junior
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Rugged Mountain Pant Junior ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 30. oktober 2017
Senest opdateret den 11. maj 2021
Læst af: 4757