Omtale

Haglöfs Skuta Mid Proof Eco


Haglöfs Skuta Mid Proof Eco

Her er en let, men stadig solid Vandrestøvle, der kan bruges på vandreturen, men også kommer til sin ret i hverdagen – og så har den endda et bæredygtigt fodaftryk.

Overdelen på Haglöfs Skuta Mid Proof Eco er lavet i tekstil, som er kombineret med miljøvenligt ruskind. Sammen har de fået en fluorcarbon-fri imprægnering.

Det samme har membranen, der er Bluesign-godkendt – et bevis på de miljøvenlige tiltag, der er brugt – og som betyder en vandtæt og åndbar støvle. Inderforet er lavet af genbrugsmateriale.

Støvlen er ret bred i forfoden for at give ekstra komfort, det halvhøje skaft beskytter og giver stabilitet, og ruskindsforstærkninger ved tæerne og hælen passer ekstra på fødderne og giver ekstra slidstyrke.

Kilerne ved pløsen forhindrer vand og sand i at komme ind den vej.

Støvlerne vejer 400 gram per styk.

1.199 kr. / www.eventyrsport.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Haglöfs Skuta Mid Proof Eco
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Haglöfs Skuta Mid Proof Eco ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 22. marts 2021
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 4245