Omtale

Houdini Power Houdi

Den fleksible hoodie


Houdini Power Houdi

Der er nogle ting, der over tid bliver ved med at præstere og derfor bliver klassikere, og sådan er det med Houdini Power Houdi. Den tekniske fleece er syet i et varmt, strækbart og meget hurtigt tørrende materiale, som er lækkert at have på og bevæge sig i, og så har man fine muligheder for at regulere temperaturen, alt efter vejret.

Kryber termometerets kviksølv nedad, lyner man fleecen helt op i halsen, hiver hætten på, stikker tomlerne i tommelfingerløkkerne og snører jakken godt til med de skjulte snore, så man holder på varmen.

Begynder man derimod at koge over, smøger man ærmerne op, hiver hætten af og lyner helt ned. Det gør, man kan bruge hoodien under varierende forhold – og det er altid skønt. Der er to store lommer med lynlås på fronten, syningerne er flade, så de ikke generer under rygsækken, og den høje krave holder på varmen omkring halsen.

Hætten er justerbar. Fås til såvel damer som mænd. Vægt: 478 gram.

Pris 1.599 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Houdini Power Houdi
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Houdini Power Houdi ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 1. september 2022
Senest opdateret den 8. august 2022
Log ind