Houdini W’s Liquid Globe Tunic

Kvinder gider bare ikke kaki, og længe har rejsebeklædning til kvinder, groft sagt, handlet om at gøre produkterne lyserøde med blomster på. På den måde, skulle kvinderne nok slå til ved kasseapparaterne, men den hopper de ikke på længere, så produkter, som er designet helhjertet til kvinder, tages der gladelig imod her på redaktionen.

De fleste kvinder kan nikke genkendende til, at fornuftig og praktisk rejsebeklædning langt fra stemmer overens med, hvordan vi i øvrigt vælger at klæde os til hverdag, og faktisk vælger  overraskende mange kvinder en rejse eller tur fra på grund af grimt eller ufikst turtøj. 

Derfor var det fedt at prøve svenske Houdinis nytænkende og friske bud på, hvordan man kan løse problemet med ikke at ligne en drengespejder på rejser og ture, uden at funktionaliteten helt glemmes.

Hurtigt fortalt er Liquid Globe Tunica en blanding af en vandreskjorte og kjole, der slutter lige under rumpen, hvilket er er fantastisk for alle os, der ikke har lyst til at stille vores bagparti til skue for verden, eller bare gerne vil vandre i et par gamacher uden at skulle bekymre os om tykke lår og blege ben. Kjolefaconen giver samtidig stor bevægelsesfrihed og plads til de helt store armbevægelser, hvis man for eksempel vil klatre eller løbe.

En række detaljer, der med det samme vakte lykke, var blandt andet, at Globe-tunikaen ikke har krave, men derimod en v-skåret hals, der gør den mere luftig, så den er behagelig at have på i varmen. At der også kan knappes ekstra op gør ingenting, ligesom lynlåslommerne med plads til kreditkort er super smart.

Flest pluspoint får Houdini for det flotte design, der sidder løst til kroppen, samtidig med at den fremhæver figuren og ikke har sømme, der gnaver på ubehagelige steder. Den er også let at holde ren, da Globen tørrer hurtigt, og ikke krøller efter vask, så længe den bare tørres på tørresnoren – det er et kæmpe plus, når den skal med på rejsen.
Bortset fra den urimeligt høje pris, er der ikke rigtig noget negativt at sige om om Houdini Liquid Globe Tunica - Den holder.

Tekst: Troels Matz og Jeanette Vestergaard Juul, lørdag, 28 august 2010, hits: 6654