Du er her:

Omtale

Hultafors Ekelund Jagtøkse

Godt gammeldags håndværk


Hultafors har fremstillet økser på traditionel vis siden 1697, og den dag i dag bliver økserne stadig håndlavet i svenske Östergötland af Hultafors’ smede efter gammel håndværksmæssig tradition.

Ekelund Jagtøkse er en kraftig sag, der er velegnet til jagt og lettere skovarbejde, hvor du har brug for et stykke værktøj, du virkelig kan stole på. Træskaftet er lavet af træsorten hickory, og hovedet med det afrundede baghoved, er håndsmedet af svensk øksestål. Der har en høj, ensartet kvalitet, og stålet bliver bearbejdet med mange slag. Det øger tætheden og giver derfor også øksen en længere levetid. Øksehovedet har en tydelig hærdezone, hvor det kan slibes, uden at det går ud over styrken, og overfladen er oliebehandlet. Øksens hoved vejer 850 gram, skaftet måler 50 centimeter, og øksen bliver leveret med en praktisk ægbeskytter i skind.

Alt i alt får du en langtidsholdbar økse, du garanteret kan give videre til den næste generation, når dine arme bliver for trætte til at svinge den.

Pris 1.059 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Hultafors Ekelund Jagtøkse
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Hultafors Ekelund Jagtøkse ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 6. januar 2022
Senest opdateret den 6. januar 2022
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind