Omtale

Hultafors Ekelund Jagtøkse

Godt gammeldags håndværk


Hultafors Ekelund Jagtøkse

Hultafors har fremstillet økser på traditionel vis siden 1697, og den dag i dag bliver økserne stadig håndlavet i svenske Östergötland af Hultafors’ smede efter gammel håndværksmæssig tradition.

Ekelund Jagtøkse er en kraftig sag, der er velegnet til jagt og lettere skovarbejde, hvor du har brug for et stykke værktøj, du virkelig kan stole på. Træskaftet er lavet af træsorten hickory, og hovedet med det afrundede baghoved, er håndsmedet af svensk øksestål. Der har en høj, ensartet kvalitet, og stålet bliver bearbejdet med mange slag. Det øger tætheden og giver derfor også øksen en længere levetid. Øksehovedet har en tydelig hærdezone, hvor det kan slibes, uden at det går ud over styrken, og overfladen er oliebehandlet. Øksens hoved vejer 850 gram, skaftet måler 50 centimeter, og øksen bliver leveret med en praktisk ægbeskytter i skind.

Alt i alt får du en langtidsholdbar økse, du garanteret kan give videre til den næste generation, når dine arme bliver for trætte til at svinge den.

Pris 1.059 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Hultafors Ekelund Jagtøkse
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Hultafors Ekelund Jagtøkse ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 6. januar 2022
Senest opdateret den 6. januar 2022
Læst af: 3751