Omtale

Icebreaker Quantum IV LS Zip Hoodie Men

100% merino


Icebreaker Quantum IV LS Zip Hoodie Men

Er der en tur, hvor man ikke har brug for en tynd uldtrøje? Næppe. Trøjen er da også designet til at kunne anvendes på en bred vifte af forskellige former for ture, så hvad enten du skal vandre, cykle, padle, stå på ski eller bare har brug for et godt, isolerende mellemlag til frilufts- og shelterture, kan du trække den over hovedet.

Quantum IV LS Zip Hood Men er lavet af ren merinould med en tykkelse på 260 gram pr. m². Den er glat på ydersiden, opkradset på indersiden, har en foret hætte, en brystlomme og to håndlommer med lynlås. Ryggen er lidt længere end forstykket.

Kiler under ærmerne, som har lidt ekstra længde og er forsynet med tommelfingerhuller, giver ekstra bevægelsesfrihed. Trøjen er lavet i 100% merinould, som er naturligt lugthæmmende, bliver ved med at isolere, når det bliver fugtigt og er temperaturregulerende. Hætten er foret og skuldrene sømløse.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Icebreaker Quantum IV LS Zip Hoodie Men
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Icebreaker Quantum IV LS Zip Hoodie Men ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 22. maj 2024
Senest opdateret den 8. maj 2024
Læst af: 117