Omtale

Icebreaker Victory LS Zip


Icebreaker Victory LS Zip

Skal du have en lækker, blød trøje at være aktiv i – vandre, cykle, løbe, træne, hverdag – så er det svært at slå en lækker merinotrøje.

Sagen her fra Icebreaker er sammensat, så de 86% merinould giver isolering og blødhed, de 10% nylon giver slidstyrke og formstabilitet, og de 4% lycra gør trøjen strækbar, så den sidder tæt til kroppen.

Merinoulden har en række fortrinlige kvaliteter, der gør den perfekt til et aktivt liv: det er temperaturregulerende, isolerer selvom det bliver fugtigt, og det er naturligt antibakterielt, så du ikke behøver at vaske trøjen så tit.

Det sparer på vand, strøm og sæbe – og så slides trøjen heller ikke så hurtigt. Victory LS Zip har høj hals og håndlommer med lynlås.

Tykkelsen på materialet er 200 gram/m², og trøjen fås til både kvinder og mænd.

1.199 kr. / www.eventyrsport.dk  

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Icebreaker Victory LS Zip
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Icebreaker Victory LS Zip ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 22. februar 2021
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 3594