Omtale

Leatherman Free K4

Let, praktisk – og nu med saks


Leatherman Free K4

Et multitool hører til i oppakningen på enhver tur, og Leatherman har lanceret den her sag, som har alle de samme funktioner som lillebroren, K2, men har fået en integreret saks med ovenikøbet.

Leatherman K4 er således et kompakt multitool, som inklusive saksen har ni funktioner. Det er særligt værd at lægge mærke til det lange knivblad på 8,4 centimeter. Det er i 420-HC rustfrit stål, let og bekvemt at folde ud og ind med én hånd, og designet gør, at foldemekanismen glider utrolig let.

Alle funktioner kan betjenes med én hånd, og de tæller ud over kniven og saksen: Brækjern, pakkeåbner, syl, flaskeåbner, stjerneskruetrækker, flad skruetrækker i medium størrelse og flad skruetrækker i lille størrelse.

Leatherman K4 har en lukket længde på 11,5 cm, hvilket giver et skaft, der ligger behageligt i hånden og er godt at arbejde med.

Vægt: 156 gram // Pris 1.049 kroner 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Leatherman Free K4
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Leatherman Free K4 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 16. december 2021
Senest opdateret den 17. december 2021
Læst af: 4406