Udstyrstest

Ledlenser Seo 3

Skrevet af: Lærke Stewart
Den 22. jun 2022
Læst af: 6851
Karakter fra test

Det er ikke altid, man har brug for en kraftig Pandelampe på tur. Faktisk er det ofte de små og mindre kraftige pandelamper, der er praktiske til simpelt lejrliv som madlavning og læsning i teltet. Derfor har vi kigget nærmere på LED Lenser Seo 3, der netop er sådan en Pandelampe.

LED Lenser Seo 3 er en lille, kompakt og let Pandelampe. Den består af et enkelt elastisk bånd, der går rundt om hovedet, hvorpå lygten med indbygget batteriboks sidder. Elastikken justeres let med to plastikstrammere.

Den ene af disse har desuden en plastikkarabin, så man kan hænge lampen i bukseremmen eller lignende. Det fungerer udmærket, men hvis man ikke bruger den funktion så tit, kan det også bare være lidt irriterende, at plastikstrammeren fylder mere end nødvendigt.

På vores testmodel er pandeelastikken hvid, hvilket er lidt upraktisk, da den meget hurtigt bliver smudsig og beskidt, men ellers er det et fint, funktionelt og pænt design uden dog at være noget særligt.

Ledlenser Seo 3
Anmeldelsen

Lysindstillinger
Lygten har tre LED-pærer til hvidt lys og en til rødt lys. Både det røde og det hvide lys har tre indstillinger: lav, kraftigt eller blinkende. De enkelte lysindstillinger betjenes simpelt og intuitivt via tryk på en knap øverst på lygteboksen.

Hvis man hiver ud i elastikken bag på lygteboksen, kan man let og ubesværet komme ind til batterierne. Den bruger 3 AAA-batterier af gangen. Jeg har ikke lavet en reel måling af batterilevetiden, men subjektivt opleves den som rigtig god, især hvis man ikke bruger den kraftige lysindstilling.

Når der lige er isat nye batterier er intensiteten meget høj, og det er mere end rigeligt med den lave lysindstilling. Med tiden falder lysintensiteten og det bliver mere og mere nødvendigt at bruge den kraftige indstilling.

Anvendelse
Lygten er med sine 90 lumen og 40 meters rækkevidde en rigtig god Lygte til lejrliv. Den er til gengæld ikke specielt rar at gå tur i mørke med, da den ikke er så kraftig. Lyskeglen er relativt bred og egner sig derfor godt til madlavning, teltopslagning, aftenhygge i teltet og så videre.

Hvis lyskeglen alligevel ikke er bred nok, kan man let vippe lygten, så lyskeglen peger mere eller mindre ligefrem eller nedad. Den er IPX4-vandtæt, hvilket betyder, at den kan tåle strint af vand.

LED Lenser Seo 3 er en rigtig god Pandelampe til en fornuftig pris. Selvom jeg ikke har noget specielt at kritisere den på, så er der heller ikke noget ’wauw’, over hverken design, brugervenlighed eller det, den kan, som gør, at den er helt oppe at ringe. Det er en ganske klassisk Pandelampe, men til gengæld en af de bedste af slagsen.

LED Lenser

Seo 3
Pris: 199,-

Bedømmelsen

Kan varmt anbefales. Rigtig god, funktionel, praktisk og let Pandelampe til prisen. Det er en klassisk Pandelampe, som ikke tilbyder en masse nyt, men til gengæld bare fungerer som den skal.

9/10: Wow, vi er imponerede
Let, kompakt, kvalitet
Ingen nyskabelse

Karakterskala

1: Skandale. Skulle aldrig være lavet
2: Ringe. Øv!
3: Dumpet. Sløjt og sjusket
4: Bestået, men kun lige
5: Udmærket, men også kun det
6: Godt produkt, plads til forbedringer
7: Gennemarbejdet og lækkert
8: Produktet fortjener applaus
9: Wow, vi er imponerede
10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Ledlenser Seo 3
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Ledlenser Seo 3 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.