Omtale

Light My Fire Mealkit BIO


Light My Fire Mealkit BIO

Light My Fire Mealkit her indeholder en flad og en dyb tallerken (som alle de andre dele kan pakkes ned i), to bøtter med låg i forskellig form og størrelse, skærebræt/si/tallerken, spork samt et seletøj, så du kan hænge spisesættet på rygsækken.

Det, vi bider mest mærke i, er dog det lille ’BIO’ for enden af navnet. Det står nemlig for en beundringsværdig grøn omstilling, hvor alle Light My Fires produkter nu er fremstillet i 100 % bioplast. Det vil sige, at materialerne er enten plantebaserede, biologisk nedbrydelige eller begge dele.

Den plantebaserede plastik er fremstillet helt eller delvist af CO2-neutral biomasse fra f.eks. majs, sukkerrør eller ricinus. Også når det kommer til såvel transport- som salgsemballage, er der fokus på genanvendelighed.

Det er fantastisk at se en så gennemgribende grøn omstilling. Mealkit klarer turen i både opvaskemaskine og mikrobølgeovn og måler 194 x 194 x 61 mm. Vægten er på 384 gram.

249 kr. / www.lightmyfire.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Light My Fire Mealkit BIO
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Light My Fire Mealkit BIO ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 12. september 2019
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5964