Omtale

Lowe Alpine AirZone Pro 35:45


Lowe Alpine AirZone Pro 35:45

Kender du fornemmelsen af en klam og svedig ryg efter en lang tur med rygsækken? Med den nye AirZone Pro fra Lowe Alpine kan du undgå noget af dette – men selvfølgelig ikke det hele. 

Udover det klassiske, stilrene design fra Lowe Alpine har AirZone Pro en ryg med et åndbart net, som giver optimal ventilation, når pulsen kommer op.

Det multi-justerbare bæresystem med AdaptiveFit® hoftebælte følger kroppens bevægelser og giver dermed en god støtte og god komfort. Rygsækken har et stort hovedrum, som bl.a. kan tilgås fra siden, hvilket gør det nemt at få adgang til hele rygsækkens indhold.

Toplåget kan hæves og give ekstra 10 liter indhold. Der er små lommer i skulderstroppen og hoftebæltet, store netlommer i siden og et funktionel ’Spidernet’ på fronten til f.eks. vådt tøj. Til rygsækken følger også et integreret regnslag.

1.299 kr. / www.eventyrsport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Lowe Alpine AirZone Pro 35:45
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Lowe Alpine AirZone Pro 35:45 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 1. juli 2015
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4428