Omtale

Lowe Alpine AirZone Pro 35.45 - Outdoor Award


Lowe Alpine AirZone Pro 35.45 - Outdoor Award

Juryens udtalelse: Efter Airzone-systemet er blevet opdateret, har både ventilation og komfort nået nye højder. Med nye, lettere materialer, og de samme gode detaljer som tidligere, er Lowe Alpine godt inde på rygsækmarkedet.

Opdag Verdens vurdering: Mange gennemtænkte detaljer. Sidder godt på ryggen og er nem at indstille efter ens ryglængde. Gode, polstrede skulderremme samt hoftebælte, meget ventilerende bæresystem, og alt det man kunne ønske sig af detaljer.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Lowe Alpine AirZone Pro 35.45 - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Lowe Alpine AirZone Pro 35.45 - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonson
Den 2. september 2015
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 4887