Du er her:

Lowepro Flipside sport 15L AW

Lowepro Flipside sport 15L AW

Jeg har prøvet mange forskellige fotorygsække og tasker. Endnu har ingen gjort mig rigtig tilfreds. Det er nu ændret.

Lowepro har med denne fotorygsæk lavet en velsiddende relativt rummelig rygsæk med plads til et fullframe kamera med batterigreb, et par ekstra optik eller et ekstra kamerahus med optik, blitz og lidt ekstra indeni. Udenpå er der et lettilgængeligt fæste til stativ samt en lomme til en vandpose.

Men det vigtigste er næsten at den sidder så godt, at man næsten glemmer, man har den på.En fantastisk feature er, at man kan svinge den rundt og - uden at tage den af - åbne ryggen, som er adgangen til kamerarummet, tage sit kamera frem og svinge den tilbage på plads på ryggen.Den har en fin størrelse og er relativt smal, så den slet ikke generer ens bevægelighed i armene.Blandt de mere specielle ting er, at den bagpå er forsynet med stropper til to isøkser. Måske ikke noget for enhver, men absolut noget jeg kan få brug for på mine bjergture. Og så kan hele indmaden tages ud incl. beskyttelsen af kameraudstyret. Så kan rygsækken bruges som almindelig rygsæk. Skulle det begynde at regne, så er der også et regncover gemt i en lille lomme.

Alt i alt et fantastisk gennemtænkt og smart produkt.Eneste anke kunne være, at jeg ikke har fundet et godt sted at have en lille madpakke og måske en ekstra trøje eller jakke.Den findes også i en mindre udgave (Flipside Sport 10L AW), som så vidt jeg kan se knap så dyb, så du kan kun have et mindre spejlrefleks formentlig uden batterigreb, men ellers rummer den det samme. Og for nylig er der kommet en større til (Flipside Sport 20L AW).

Lowepro Flipside sport 15L AW
Tore Grønne, Onsdag, 19 juni 2013, hits: 2170
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind