Lowepro Flipside sport 15L AW

Lowepro Flipside sport 15L AW

Jeg har prøvet mange forskellige fotorygsække og tasker. Endnu har ingen gjort mig rigtig tilfreds. Det er nu ændret.

Lowepro har med denne fotorygsæk lavet en velsiddende relativt rummelig rygsæk med plads til et fullframe kamera med batterigreb, et par ekstra optik eller et ekstra kamerahus med optik, blitz og lidt ekstra indeni. Udenpå er der et lettilgængeligt fæste til stativ samt en lomme til en vandpose.

Men det vigtigste er næsten at den sidder så godt, at man næsten glemmer, man har den på.En fantastisk feature er, at man kan svinge den rundt og - uden at tage den af - åbne ryggen, som er adgangen til kamerarummet, tage sit kamera frem og svinge den tilbage på plads på ryggen.Den har en fin størrelse og er relativt smal, så den slet ikke generer ens bevægelighed i armene.Blandt de mere specielle ting er, at den bagpå er forsynet med stropper til to isøkser. Måske ikke noget for enhver, men absolut noget jeg kan få brug for på mine bjergture. Og så kan hele indmaden tages ud incl. beskyttelsen af kameraudstyret. Så kan rygsækken bruges som almindelig rygsæk. Skulle det begynde at regne, så er der også et regncover gemt i en lille lomme.

Alt i alt et fantastisk gennemtænkt og smart produkt.Eneste anke kunne være, at jeg ikke har fundet et godt sted at have en lille madpakke og måske en ekstra trøje eller jakke.Den findes også i en mindre udgave (Flipside Sport 10L AW), som så vidt jeg kan se knap så dyb, så du kan kun have et mindre spejlrefleks formentlig uden batterigreb, men ellers rummer den det samme. Og for nylig er der kommet en større til (Flipside Sport 20L AW).

Lowepro Flipside sport 15L AW
Tore Grønne, onsdag, 19 juni 2013, hits: 4858