Omtale

Lundhags Makke Pant

Fantastisk friluftsklassiker


Lundhags Makke Pant

Når det kommer til lækre, solide, funktionelle, behagelige, slidstærke Bukser til vandreture, friluftsbrug og eventyr i det fri, så er det nærmest umuligt at komme uden om klassikeren her. Makke Pant fås til såvel kvinder (billedet) som mænd, og der er god grund til, at de fik topkarakter sidst vi testede dem. Her er nemlig tale om et par Bukser, som scorer højt på samtlige parametre.

De er perfekte til de lidt køligere ture, og der er glimrende bevægelsesfrihed, da bukserne syet i LPC Stretch, som indeholder 65% polyester og 35% bomuld. Materialet har fået en FC-fri DWR-behandling for at gøre det vandafvisende.

På bagen, i skridtet og på knæene er der strækbart Schoeller® Dry Skin, taljen er justerbar, og kilen i skridtet øger blot bevægelsesfriheden. Ventilationsåbninger på lårene kan lynes op, så der kommer lidt luft ind på en varm dag, eller når pulsen kommer i vejret, og der er også ventilation i form af lynlåsene nederst i benene.

Knæene er faconsyede (fik vi nævnt det der med bevægelsesfriheden?), og nederst på benene er der en forstærkning i Schoeller® og Keprotec® samt mulighed for at justere benvidden. Der er også en krog til at hæfte buksebenene fast i snørebåndene med.

Bukserne har to håndlommer og to benlommer, som alle har lynlås. Makke Pant er ifølge Lundhags i Slim Fit med Mid Waist.

Vægt: ca. 395 gram. 1.899 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Lundhags Makke Pant
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Lundhags Makke Pant ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 30. marts 2022
Senest opdateret den 30. marts 2022
Læst af: 3976