Omtale

Lundhags Makke High Waist Curved Pant Women

Høj talje og slimfit til kvinder


Lundhags Makke High Waist Curved Pant Women

Lundhags er kendte for den fortrinlige pasform, og her finder du et par lette, funktionelle damebukser med høj talje og slim fit-pasform til vandring, og hvad man ellers kan finde på at kaste sig ud i af eventyr udendørs.

Taljen er justerbar med velcro, ved inderlårene og ydersiden af underbenene er der ventilationslynlåse, og de to håndlommer med lynlås kan også bruges til ventilation. Bukserne er desuden vindafvisende, og den fluorkarbonfri imprægnering gør dem modstandsdygtige overfor let regn.

Hovedmaterialet består af 65% genanvendt polyester og 35% økologisk bomuld. På bagen, i skridtet og på knæene er der Bluesign-godkendte, slidstærke stræk-paneler, og nederst i buksebenene er der også en forstærkning. Benvidden kan justeres med knap forneden, og der er en aftagelig krog til at hæfte buksebenene fast i snørebåndene med.

Pris 1.899 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Lundhags Makke High Waist Curved Pant Women
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Lundhags Makke High Waist Curved Pant Women ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 1. maj 2023
Senest opdateret den 10. august 2023
Læst af: 994