Omtale

Mamalilas Outdoor Jacket for two - Outdoor Award


Mamalilas Outdoor Jacket for two - Outdoor Award

Juryens udtalelse: En af dommerne udtalte, at hun vil ønske, denne jakke havde været på markedet, mens hun var gravid. Meget multifunktionel jakke med et modulsystem, der gør det muligt at bruge jakken såvel gravid som ikke gravid. Derudover er jakken lavet i trelags Sympatex, så den kan bruges til alt fra friluftsliv til hverdagsbrug.

Opdag Verdens vurdering: Rigtig god idé. Smart, der også er et stykke stof, til når man ikke har barnet med sig. Dog havde vi svært ved at se, hvordan jakken slutter tæt omkring barnets hoved og morens front, når jakken lynes helt til.

På verdens største outdoormesse spiller alverdens outdoorproducenter med musklerne og viser, hvad de kan. Messen var fyldt med nyheder til foråret 2016, og der blev uddelt awards til de produkter, der gør et specielt indtryk. Vi var med og kan præsenterer de ni guldvindere samt de mest interessante produkter med såvel juryens begrundelse som vores egen mening. Du kan finde alle vinderne i det nyeste Opdag Verden eller få en af gangen på www.opdagverden.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Mamalilas Outdoor Jacket for two - Outdoor Award
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Mamalilas Outdoor Jacket for two - Outdoor Award ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 11. oktober 2015
Senest opdateret den 12. maj 2021
Log ind