Omtale

MAMMUT RIDE 30 + R.A.S.


MAMMUT RIDE 30 + R.A.S.

Er du typen, der jagter puddersneen uden for pisterne, så bør du kigge en ekstra gang på denne fede rygsæk fra Mammot og den tilhørende airbag. Airbaggen (150 liter) forøger din opdrift, hvis du skulle blive fange i en lavine, og de øger dine chancer for overlevelse markant.

502640R.A.S. står for ’Removable Airbag System,’ der betyder, at du kan fjerne airbagsystemet de dage, hvor du ikke skal ud i offpisten, og så har du stadig en rigtig fed ski- og snowboardrygsæk. Her får du et separat rum til lavine-sikkerhedudstyr, du kan påspænde både hjelm, ski, snowboard og isøkse og der er også masser af plads til ekstra udstyr. Den fås i en 30 liter og en 45 liters udgave.

Forhandlerinfo/pris
mammut Ride 30 + R.A.S.
Pris Kr. 1699 + 3499
www.spejdersport.dk

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på mammut RIDE 30 + R.A.S.
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på mammut RIDE 30 + R.A.S. ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 3. januar 2014
Senest opdateret den 19. maj 2021
Læst af: 5239