Omtale

Montane Women’s Fireball Jacket

Varm & let beskyttelse


Montane Women’s Fireball Jacket

Skal du på tur om vinteren, foråret eller efteråret, har du brug for en god jakke, du kan bevæge dig i uden at komme til at svede – samtidig med den beskytter dig mod vind og vejr. Jakken her er designet til at fungere som yderlag i ydersæsonerne og mellemlag om vinteren.

Der er brugt en super åndbar syntetisk isolering, Clo Vivo Extreme Eco, og det strækbare FEATHERLITE™ Air på ydersiden af jakken er DWR-behandlet, så den modstår let regn.


Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Montane Women’s Fireball Jacket
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Montane Women’s Fireball Jacket ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Redaktionen anbefaler


Der er plads til hjelm under den isolerede hætte, YKK-lynlås hele vejen ned på fronten og i de to håndlommer samt en skjult brystlomme. Alt i alt en jakke, hvor du har det varmt og dejligt, når du knokler løs på kolde ture. Jakken vejer 360 gram.

1.800 kr. / www.montane.co.uk 

Skrevet af: Redaktionen
Den 3. september 2021
Senest opdateret den 18. august 2021
Læst af: 2974