Omtale

Mora Garberg

Til bushcraft, friluftsliv og jagt


Mora Garberg

Kniven her er en såkaldt fuldtangekniv. Bladet fortsætter nemlig hele vejen igennem skæftet, så delene ikke kan gå fra hinanden, og det betyder, at man får en ekstra stærk og robust Kniv. Bladet er lavet af specialbehandlet rustfrit stål med en specialslibning, der gør den lettere at hold skarp. En smart detalje ved ryggen er, at den slebet, så den kan bruges sammen med et ildstål.

Længden ligger på 10,9 cm, mens tykkelsen er på 3,2 mm. Skæftet er af polyamid med mønster og et hul til en snor. Navnet Mora stammer for øvrigt fra byen af samme navn i svenske Dalarna, hvor der er en rig tradition for at lave knive, og firmaet Morakniv opstod som en sammensmeltning af tre af områdets store producenter. De kan spore rødderne helt tilbage til 1891, hvor Frost-Eriks tømmerslædefabrik begyndte at producere knive til intern brug, men fandt ud af, at de kunne sælge knivene i såvel lokalområdet som i resten af verden.

Hele kniven her er 22,9 cm lang og vejer 272 gram. Der medfølger et læderetui.

Pris 1.379 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Mora Garberg
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Mora Garberg ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. september 2022
Senest opdateret den 23. september 2022
Læst af: 1681