Omtale

MSR Titan Kettle 900ml

Ultralet med små, smarte detaljer


MSR Titan Kettle 900ml

Skal det være let og samtidig holde til de lange ture, så kast et blik på den her gryde fra MSR. Den er lavet i titanium (dobbelt så stærkt som aluminium og halv så tungt som stål), kan indeholde 900 ml vand, og inden i gryden er der målelinjer, så det er nemt at se, præcis hvor meget vand, man har i den – dejligt til f.eks. den frysetørrede mad. Der er plads til en gasdåse og en brænder – f.eks. en MSR PocketRocket – i gryden, når den skal pakkes i rygsækken, og der er silikone på de holdbare hanke på siden, så du ikke brænder nallerne. Den lille tud på gryden gør det nemmere at hælde præcist op. En fiks lille detalje er den lille krog på indersiden af låget. Den gør nemlig, at man kan hænge låget på siden af gryden i stedet for at skulle lægge det på jorden. Vægten ligger på 126 gram.

kr. 529 / www.msrgear.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på MSR Titan Kettle 900ml
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på MSR Titan Kettle 900ml ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Mogens
Den 19. marts 2024
Senest opdateret den 19. marts 2024
Læst af: 113
An Error Occurred: Whoops, looks like something went wrong.

Sorry, there was a problem we could not recover from.

The server returned a "500 - Whoops, looks like something went wrong."

Help me resolve this