Du er her:

Produktomtale

Mystery Ranch Terraframe 80Skal du bære tungt, skal du have en rygsæk, der kan klare kiloene. Med sine mange tekniske detaljer og et enormt stærkt og støttende bæresystem, der kan bære læs op til omtrent 70 kilo, er Terraframe 80 et oplagt bud.

Rygsækken har en kampvægt på overkommelige 2,7 kilo og er skabt til at gøre vandring over lange distancer med særlig tung oppakning til en komfortabel oplevelse.

Den har både en ekstern og en intern ramme i robuste karbon-fibre, der afstiver og fordeler vægten godt, og det store, brede hoftebælte sørger for, at rygsækken følger hoftegangen og bevæger sig med dig.

Det er dog ikke rygsækkens råstyrke, der er det helt særlige; det er derimod teknologien, som understøtter den. Bæresystemet har nemlig en helt speciel detalje, der tillader at placere tung oppakning mellem rygsæk og ramme.

Du kan nemlig afmontere selve rygsækken fra den eksterne ramme og skabe et hulrum. Mellem rygsæk og ramme forlænges så et robust stykke materiale, der fungerer som en hylde i bunden af hulrummet. Og her kan ekstra tung oppakning lægges ned, hvorefter rygsækken spændes tilbage på rammen, og de seks remme strammes ind. Med den tunge oppakning tættest på ryggen er du sikret en god vægtfordeling.

Bæresystemet er justerbart.

Rygsækken har desuden fuld lynlåsåbning på fronten, en aftagelig dagstur-rygsæk, soveposerum med lynlåsadgang, ekstra opbevaringslommer på ydersiden, daisy chains, plads til vandsystem, kompressionsremme på siderne, fæste til isøkse og meget mere.

Alt i alt er Terraframe 80 et solidt bud på en trofast, hårdfør og gennemført rygsæk til længere ture i vildmarken.

4.799 kr. / www.mysteryranch.com 

Køb rygsækken i Friluftsland
Skrevet af: Redaktionen
Den 2. april 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021

Læs også disse spændende produktomtaler

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind