Omtale

Mystery Ranch Womens Glacier

Til den hårde tur i vildmarken


Mystery Ranch Womens Glacier

Damerygsækken her er beregnet til de længere vandreture i vildmarken, hvor man måske endda skal uden for stierne og gennem krat og buskads. Det er en yderst robust sag lavet i 500-denier Lite Plus CORDURA®, som er et langtidsholdbart og slidstærkt nylon-materiale. Det gør rygsækken praktisk talt uopslidelig.

Bæresystemet er stærkt og velsiddende, og den interne ramme består af hele fire vertikale komposit-afstivere kombineret med XPE-skum mellem afstiverne. Det giver en solid kombination af lang holdbarhed, god vægtfordeling og fleksibilitet, når det kommer til hoftebevægelser og gangmønster.

Udenpå er der daisy chains, loops, sidelommer og to store frontlommer. I bunden er der lynlåsadgang til soveposerummet, mens lynlåse i siderne giver adgang til hovedrummet. Toppen af rygsækken kan afmonteres og bruges som dagtursrygsæk.

Vægt: 3.400 gram.

Pris 3.499 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Mystery Ranch Womens Glacier
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Mystery Ranch Womens Glacier ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 15. juni 2022
Senest opdateret den 10. juni 2022
Læst af: 1874