Omtale

Når grejet svigter: FODTØJ


Når grejet svigter: FODTØJ

Prusik-snor: En tynd men stærk snor er rigtig nyttig på tur. Hvis snørebåndet svigter, kan man med en prusik-snor (2 mm)skære to nye snørebånd. Derudover kan en snor bruges som line, hvis der skal vades over vand, som tørresnor og meget andet. Fås i friluftsbutikker til ca. 4 kroner per meter.

Naimakka Paracord Bracelet: En anden mulighed for nødline er denne 2,4 meter lang nylonsnor viklet sammen som et maskulint armbånd.

Sekundlim: Hvis samlingen mellem sål og resten af støvlen går fra hinanden, kan en sekundlim redde din tur. Sørg for, at støvlen er så tør som muligt, og at limen får tid til at tørre. Køb fra 10 kr. og op i Tiger eller byggemarkeder.

Naimakka Paracord Bracelet / 199 kr. / www.friluftsland.dk 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Når grejet svigter: FODTØJ
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Når grejet svigter: FODTØJ ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 30. juli 2015
Senest opdateret den 12. maj 2021
Læst af: 4074