Omtale

Nordisk Midgaard 9,2


Nordisk Midgaard 9,2

Den samlede vinder af Scandinavian Outdoor Award blev danske nordisk, der løb med prisen for deres Midgard Concept; en nytænkende teltkonstruktion i bomuld.

Scandinavian Outdoor Award Winner

I sommeren 2019 kårede en international jury vinderne af Scandinavian Outdoor Award for foråret/sommeren 2020 – det bedste udstyr, der kommer på markedet her i løbet af foråret fra brands i Scandinavian Outdoor Group (SOG), som er en sammenslutning af skandinaviske outdoorproducenter.

Nordisks Midgard Concept vandt den store pris: Samlet vinder

Juryens begrundelse:

”At slå et familie- eller samlingstelt op kan ofte være en udfordring. Takket være det innovative stangsystem kan den samlede vinder sættes op på minutter og skabe et katedrallignende Telt, inspireret af oldgammelt nordisk design. Designløsningen gør teltet frit for midterstangen, der altid er i vejen. Teltet byder på et glimrende klima takket være det tekniske bomuldsstof og effektive ventilationsmuligheder. Super holdbare materialer tyder på en lang levetid. Hvis man har brug for mere plads, kan man lyne ekstra telte på den eksisterende model.”

8.999 kr. / www.nordisk.eu

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på nordisk Midgaard 9,2
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på nordisk Midgaard 9,2 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 23. marts 2020
Senest opdateret den 20. maj 2021
Læst af: 5346