Du er her:

Omtale

Nordisk Raa Down Coat

Prisvindende dunjakke


Dunfrakken her til damer har vundet intet mindre end en Ispo Award for sin fremragende isolering, funktion og komfort, og der er da også tale om en elegant sag, der samtidig er varm og praktisk.

Raa Down Coat er lavet i vandtæt og åndbart polyester og har et vandsøjletryk på 10.000 millimeter. Bag yderstoffet gemmer der sig verdens lækreste isoleringsmateriale; nemlig dun i form af cirka 119 gram Crystal Down™, som er ganske udsøgte europæiske gåsedun med en fyldkraft på 700+.

Jakken har tapede sømme, så der skulle ikke kunne snige sig regn ind nogen steder. Den kan justeres i hætten og underkanten, og frontlynlåsen med vind- og regnflap kan køre begge veje. I ærmerne er der justering, og du kan lune hænderne i to yderlommer med lynlås. Der er også en enkelt inderlomme, som også har lynlås.

Vægt: 858 gram // Pris 3.299 kr.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Nordisk Raa Down Coat
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Nordisk Raa Down Coat ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 3. januar 2022
Senest opdateret den 18. december 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind