Omtale

OragnoTex BioCare Sport Textile Wash 500 ml

Miljøvenlig pleje til outdoorgarderoben


OragnoTex BioCare Sport Textile Wash 500 ml

Passer du godt på dine funktionelle beklædningsgenstande og gadgets, så holder de bare længere. Bio Care Sport Textile Wash er et biologisk nedbrydeligt og skånsomt rengøringsmiddel til funktionelle materialer som GORE-TEX og DryVent.

Vaskemidlet er smart, da det bevarer basisimprægneringen (DWR) i længere tid, og det efterlader ikke rester, der kan forringe tøjets åndbarhed og vandafvisende funktion. Det genskaber tværtimod vand- og smudsafvisningen og bevarer materialets dampgennemtrængelighed. Rengøringsmidlet er desuden biobaseret, let bionedbrydeligt og PFAS-frit. Som en lille note skal det nævnes, at hvis grundimprægneringen er vasket ud eller slidt væk, og vandet ikke længere perler af yderstoffet, så anbefales genimprægnering med OrganoTex Wash-In eller Spray-On.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på OragnoTex BioCare Sport Textile Wash 500 ml
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på OragnoTex BioCare Sport Textile Wash 500 ml ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 15. maj 2024
Senest opdateret den 15. maj 2024
Læst af: 35