Omtale

Osprey Poco AG Premium

Barnebærestol i luksusmodel


Osprey Poco AG Premium

Ospreys kendte bærerygsæk Poco er blevet opdateret, så den nu indeholder det meget ventilerende Anti Gravity bæresystem. Poco Premium er luksusmodellen indenfor bærerygsæk af børn. Den er sikret til bedst mulig komfort for både den voksen, der bærer, og ungen, der sidder i rygsækken.

Rygsækken er justerbar i ryglængde så både mor og far kan bruge den på skift, og kan også justeres i siddehøjden til barnet. Rygsækken er spækket med detaljer. Her er masser af opbevaring, heriblandt en aftagelig 11 liters rygsæk, man kan lyne af. Den lille rygsæk kan endda fastspændes foran, så den, der bærer Poco, kan komme til tingene. Andre detaljer er plads til drikkesystem, lommer på hoftebæltet, aftagelig og vaskbar savlepude, indbygget solskærm og medfølgende regnslag.


3199 kr. / www.ospreypacks.com

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Osprey Poco AG Premium
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Osprey Poco AG Premium ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 25. marts 2016
Senest opdateret den 9. juni 2023
Læst af: 6421