Omtale

Peak UK Explorer tørdragt


Peak UK Explorer tørdragt

 

Her er allround-tørdragten til dig, der mest skal bruge den som sikkerhed og komfort på ture og til let surf og vandtilvænning. Halsen er i modsætnings til andre mærkers latex lavet i blød neopren, som kan spændes til efter forholdene med et lille spænde.

Som de eneste på markedet har Peak UK sat lynlåsen i benene, og det gør dragten meget behagelig at ro i, da det fjerner stivheden i overkroppens del. Desuden gør det dragten væsentligt nemmere at få på og af uden hjælp fra andre, som man ellers ofte har brug for, når der er lynlås i ryggen. Dragten er desuden i gedigen 4-lagskvalitet, der hjælper med at absorbere og videregive fugten indefra.
5499 kr. / www.struerkajak.dk 

 

http://www.struerkajak.com/products/explorer-one-piece

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Peak UK Explorer tørdragt
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Peak UK Explorer tørdragt ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Jes Lindrum Brinch
Den 16. marts 2016
Senest opdateret den 12. december 2021
Læst af: 4879