Du er her:

Omtale

Petromax Cool Box 25 liter

Køleboksen der holder maden kold i 12 dage


Skal du på et af de længere eventyr i kanoen, bilen eller båden, hvor du ikke har noget imod, at oppakningen bliver lidt tungere, men du gerne vil pakke mad og drikke til længere tid, så er der intet at bekymre sig om med den her særdeles kølende sag. Fyld nogle isterninger, isposer, køleelementer eller tøris i den, og vupti; din mad og drikke kan holde sig koldt i op til 12 dage.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Log ind og se rabatkoden på Petromax Cool Box 25 liter
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Petromax Cool Box 25 liter ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.

Køleboksen har plads til 25 liter og er designet, så der f.eks. er plads til 24 dåser på 33 cl eller 12 énlitersflasker. Den er designet i stærk PE, så du uden problemer kan såvel sidde som stå på den. Der er ergonomiske håndtag på begge sider af køleboksen, og man kan betjene de store gummistropper, der holder låget forsvarligt lukket, med såvel én hånd som med våde fingre.

Fire gummifødder under køleboksen gør den både stabil og skridsikker og sørger samtidig for luftcirkulationen under boksen. Det er muligt at tilkøbe flere stykker ekstraudstyr til køleboksen; f.eks. en siddepude og en Dry Rak Basket, som holder f.eks. grøntsager og varer, der ikke er vandtætte, væk fra bunden.

Med det integrerede dræningssystem er det nemt til enhver tid at dræne smeltevand, hvis man bruger isterninger – også under brug.

Pris 1.899 kr.

Købes i friluftsland.dk  

Skrevet af: Redaktionen
Den 4. juni 2021
Senest opdateret den 4. juni 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind